Postcodekanjer van 53,9 miljoen valt in Glimmen

nieuws
Foto: Fred Dellebarre via Twitter

De Postcodekanjer van de Nationale Postcodeloterij, dit jaar ter waarde van 53,9 miljoen euro, is gevallen in Glimmen en Harendermolen. Alle inwoners die mee hebben gespeeld krijgen een deel van deze prijs. De hoofdprijs valt op de postcode 9756 AK.

In het postcodegebied 9756 wonen 1115 mensen. De winnaars (op postcode 9756 AK) werden dinsdagavond bij het RTL4-programma Postcodeloterij Miljoenenjacht bekend gemaakt. Deze postcode krijgt de helft van het totale prijsbedrag, 26,95 miljoen euro. De postcode hoort bij de Rijksstraatweg in Glimmen, specifiek bij de huisnummers 114 tot en met 138.

Brenda en Willem werden door Caroline Tensen verrast met een cheque van 2.714.388 euro en reageren geëmotioneerd: “Dit is onvoorstelbaar! Wat is dit een geweldige verrassing. We zijn al vijftig jaar samen en onze grote droom is om met z’n tweeën een wereldreis te maken. Die droom komt nu uit. Geweldig!” Juan en Grietje werden door Martijn Krabbé verrast met een cheque van 2.714.388 euro. Ze zijn sprakeloos: “Wat is dit spannend zeg! We zijn onlangs verhuisd en zitten midden in een verbouwing. We hebben nog een lot op ons oude adres gehouden, waardoor we nu dit geweldige bedrag winnen. Ongelooflijk!”

De andere 26,95 miljoen euro wordt verdeeld over de rest van de meespelende Glimmenaren (met de postcode 9756). Deze geldbedragen worden vrijdag bekend gemaakt.