Panden in De Wijert ontruimd vanwege gaslucht

112
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Twee panden aan de Queridolaan in de wijk De Wijert, waaronder het gebouw van Bevolkingsonderzoek Noord, zijn maandagmiddag korte tijd ontruimd geweest vanwege een vermeende gaslekkage. Dat meldt de incidentenwebsite tencatefotografie.nl.

De melding van een aardgaslekkage kwam rond 12.00 uur bij de hulpdiensten binnen waarop een bluswagen van de Groningse brandweer ter plaats werd gestuurd. “Twee gebouwen werden uit voorzorg ontruimd”, vertelt incidentfotograaf Rick ten Cate. “Brandweerlieden hebben in de gebouwen metingen uitgevoerd, maar daarbij werd niets aangetroffen.”

De panden werden daarop weer vrijgegeven en de brandweer ging weer terug naar de kazerne. Waar de vreemde lucht door werd veroorzaakt is onbekend.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *