Winst Knickerbockers en Groen Geel, Omlandia verliest weer

sport
Foto Martijn Minnema: The Knickerbockers - HFC'15

In de tweede klasse J won The Knickerbockers vanmiddag van HFC’15, laagvlieger Omlandia verloor bij VEV’67. In 3C was er winst voor Groen Geel en leed Be Quick 1887 duur puntverlies.

door Martijn Minnema

2J

The Knickerbockers zijn in 2J aan een goeie serie bezig, met de 2-0 zege van vanmiddag kwamen de studenten op 13 punten uit de laatste 5 wedstrijden. Tegen HFC 15, laatste met slechts 1 punt, ging het vrij moeizaam. Pas in de 39′ minuut kwam TKB op voorsprong, Jouke Bosma schoot van buiten de zestien raak. In een wedstrijd waarin de kansen niet talrijk waren kwam TKB in blessuretijd op 2-0 toen Jasper van Rozen een strafschop benutte.

Omlandia ging op bezoek bij VEV’67 met 2-0 onderuit en blijft voorlaatst met één punt meer dan HFC’15.

3C
In de derde klasse C bleef Groen Geel dankzij een 3-2 uitzege op Grootegast in het spoor van koploper Loppersum. Jelle Teitsma scoorde twee keer voor Groen Geel. Be Quick 1887 raakte vorige week zijn koppositie kwijt en verspeelde vanmiddag opnieuw dure punten. Uit bij Holwierde kwam the Good Old niet verder dan 2-2. Vorige week verloor Holwierde nog met 13-0 van Groen Geel.

Stadspark blijft ondanks een 3-2 nederlaag bij koploper Loppersum middenmoter.

4C/D
In de Vierde Klasse C strijden Helpman en Velocitas om de titel. Beide titelkandidaten wonnen zaterdag ruim. Koploper Helpman won op bezoek bij Opende met 1-5, Velocitas haalde uit tegen ASC’75, 6-0. Helpman blijft Velocitas 1 punt voor op de ranglijst. ODV is derde met 3 punten achterstand op Helpman.

In 4D verloor Amicitia VMC het middenmoot duel tegen Westerlee met 1-4.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *