Twee dennenappels in grote plastic doos voor vijf euro

nieuws

Een Harense internetsite was het als eerste opgevallen en inmiddels is het landelijk nieuws: Intratuin verkoopt twee dennenappels voor vijf euro.

RTL Nieuws meldt: ‘Op de website schrijft Intratuin dat de dennenappels een natuurproduct zijn en in een naturelkleur verkrijgbaar zijn.’

Een woordvoerder van Intratuin laat aan Editie NL weten dat de dennenappels behandeld zijn met een bepaalde was en dat er daarom ook geen beestjes in zitten. “Ik snap wel dat mensen het misschien gek vinden, maar je kunt ook kastanjes kopen in de supermarkt en die liggen ook gewoon in het bos.”

Deel dit artikel:

  1. Bij mij te bestellen, plastic zak met herfstbladeren, slechts 25 euro. En (ik lijk wel gek!) TOT KERST 2 zakken voor slechts 35 euro!

  2. Er zijn mensen zat mensen welke zich echt niet druk maken om €5,00 voor twee dennenappels, verzamel er een paar in het bos, deponeer deze in een afgesloten zak een nacht in de vriezer en de eventueel aanwezige beestjes zijn ook naar het beloofde land vertrokken.

    Dirk Nijdam zal hier met ontzag naar gekeken hebben, die had daar nog niet bij stilgestaan, die heeft zich tot nog toe beperkt tot het verkopen van luchtkastelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *