Link050 bezorgt kinderen uit Groningse minimagezinnen een leuke kerst

Nog steeds leven in Groningen veel gezinnen in armoede. Voor deze gezinnen is het vaak financieel niet mogelijk om tijdens kerst een cadeautje voor hun kind onder de kerstboom te leggen.

Vrijwilligersorganisatie Link050 heeft om deze gezinnen te helpen zowel gebruikt als nieuw speelgoed ingezameld. Vanaf vandaag kunnen minimagezinnen terecht om cadeautjes uit te zoeken voor hun kinderen.

Vanaf 13:00 vandaag tot en met donderdag kunnen Groningse minimagezinnen terecht bij het pand van Link050 aan de Oude Ebbingestraat

Deel dit artikel:

  1. De politiek moet allereerst zorgen voor zijn oervolk. Ipv allerlei mensen van buiten onze provinciegrenzen bewust in banen te stoppen in de eigen organisatie. Want het beleid is ronduit scheef door te piepen alsof er te korten zijn in de bijstand. Dit doen jullie jezelf aan! De stad groeit explosief. Daarentegen stagneert de banengroei. Relatief heeft Groningen meer ambtelijke organisaties wat ooit is bedacht in de jaren 70 en 80 (waaronder het herenakkoord) om voor werk te zorgen en daarmee de armoede tegen te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *