Inloopavond en informatiebijeenkomsten over Paddepoelsterbrug

nieuws
Foto: Andor Heij

Rijkswaterstaat organiseert over ruim een maand een inloopavond over de sinds september verdwenen Paddepoelsterbrug. Later komen er nog meer informatiebijeenkomsten.

De brug is in september door een aanvaring met een binnenvaartschip zodanig ernstig beschadigd, dat Rijkswaterstaat en de gemeente Groningen hebben besloten om ‘het herstel met een jaar uit te stellen en direct te werken aan een structurele oplossing’. Tijdens de inloopavond kan er met medewerkers van Rijkswaterstaat en de gemeente Groningen gepraat worden over de gevolgen van dit besluit.

Ook krijgt men informatie over hoe Rijkswaterstaat het komende jaar gaat werken aan een oplossing die eind 2019 wordt voorgelegd aan de Minister van Infrastructuur en Waterstaat. ‘Daarbij zal de mening van de omwonenden en andere belanghebbenden middels informatiebijeenkomsten worden betrokken’, schrijft Rijkswaterstaat. De inloopavond vindt plaats op dinsdag 29 januari in het Dorpshuis Artharpe, Torenweg 9, Adorp tussen 18 uur en 21 uur.

Deel dit artikel:
Adverteren?