Gemeente wil weten wat woonwensen inwoners zijn

Komende week valt bij 16 duizend inwoners van de nieuwe gemeente Groningen een enquête over woonwensen en woonlasten op de mat. Naast Groningen is dat in Haren en Ten Boer.

Wethouder Roeland van der Schaaf: “De gemeenten en corporaties willen graag weten welke wensen onze inwoners hebben op het gebied van wonen. Maar ook wat er nodig is om het wonen in de gemeente betaalbaar te houden”.

Het uitgangspunt van de gemeente blijft wel duurzame, gemengde en vitale wijken met betaalbare huurwoningen. De gemeente zegt ook dat er jaarlijks 235 sociale huurwoningen bijkomen.

Deel dit artikel:

  1. Niet reageren mocht u deze enquête in uw brievenbus krijgen. Van der Schaaf toonde zich halsstarrig maanden geleden tijdens de commissie toen het ging om de invulling van het suikerunieterrein. Zijn wil was wet. Dit is dus puur voor de bühne. Door te doen alsof we een democratie zijn. Er zijn veel meer sociale huurwoningen nodig per jaar dan de 235 die nu op het programma staan. Van Der schaaf staat totaal buiten de werkelijkheid.

    Sneu geld met deze poppenkast van 16 000 brieven, dat ook nog de nodige behandeling heeft

    https://www.rtvnoord.nl/nieuws/187898/Weg-is-vrij-voor-woningen-op-Suikerunieterrein.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *