Buurkracht Oosterhaar presenteert zich bij Kluswijs

wijken

Buurkracht Oosterhaar, een bewonersorganisatie gericht op het bevorderen van energiebesparing leert buurtbewoners op 14 december a.s. in de Kluswijs doe-het-zelf winkel op Felland Noord hoe er op een eenvoudige manier energie bespaard kan worden.

Voor wie de ambitie heeft gasvrij of gasarm te wonen maar niet weet waar te beginnen is er een stappenplan aanwezig. Ook is er informatie aanwezig over de collectieve inkoop van zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen in de kraam van Buurkracht.

Buurkracht maakt dankbaar gebruik van de mogelijkheid zich te presenteren bij Kluswijs maar is niet commercieel verbonden aan Kluswijs of welk ander bedrijf dan ook. De kracht van de organisatie is het geven van onafhankelijke informatie en advies aan de mede-burger.