Verbouwing bioscoop ‘Kinepolis’ in Euroborg

nieuws
Foto: Kinepolis

Afgelopen week is Kinepolis, de bioscoop in het Euroborg in Groningen, begonnen met een kleinschalige verbouwing. De stoelen worden vernieuwd en in alle zalen wordt nieuw tapijt gelegd.

De vernieuwing van Kinepolis Groningen neemt een aantal weken in beslag. De bezoeker zal er weinig van merken: om eventuele overlast te voorkomen gaat er af en toe een zaal een paar dagen dicht en in de openbare ruimtes wordt zoveel mogelijk gewerkt buiten openingstijden. Verder blijft de bioscoop open en toegankelijk voor publiek. Een groot deel van de werkzaamheden zal afgerond zijn voor de kerstvakantie. Begin 2019 staan er nog wat extra werkzaamheden op de planning: een upgrade van de toiletten en verbetering van het lichtplan in de shop.

Nadat eerder dit jaar al zogenaamde ‘Cosy-Seats’ geplaatst werden in de bioscoop in de Euroborg, worden nu ook de overige stoelen in alle zalen vernieuwd. Alle stoelen krijgen donkergrijze stoffering, wat volgens de bioscoop zorgt voor minder afleiding. Tegelijk wordt in elke zaal het tapijt vervangen door het ‘Kinepolis-popcorntapijt’.