Sportcentrum Europapark officiëel geopend

Scholieren, studenten en sportverenigingen kunnen vanaf nu sporten in het nieuwe sportcentrum in het Europapark. De bouw heeft een jaar geduurd en werd feestelijk geopend onder het genot van een hapje en een drankje.

Het sportcentrum heeft grote zalen en is bedoeld voor een grote doelgroep. Overdag kunnen scholieren en studenten van het Noorderpoort de zalen gebruiken en ’s avonds zijn ze geschikt voor sportverenigingen.

Deel dit artikel:

  1. en wij maar betalen groningen is helemaal naar de kloten geen stukje natuur wat over blijft alles bouwen ze maar vol studenten dit en dat alleen maar overlast in het verkeer en wijken
    mensen weg jagen en denken ze ook nog dat het er allemaal beter op word het is al een zooi groningen en word al erger mede dank aan de geweldige gemeente !!!!!!!! inversteer maar aan mensen die het nodig hebben vanplaats asiel zoekers en gebouwen geld verspillen is het te triest voor woorden !!!!

  2. Michel, ik neem aan dat je dan ook weet dat er rondom het nieuwe sportcentrum alles groen wordt? Er wordt een compleet nieuw park aangelegd om de omgeving groen te maken voor bewoners.

    Volgende keer eerst even informatie opzoeken voordat je iets roept, fijne avond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *