Nachtelijke zoektocht naar persoon te water Trompsingel

De hulpdiensten hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag in het water bij de Oosterbrug aan de Trompsingel gezocht naar een persoon die in het water zou liggen. Dat meldt de incidentenwebsite groningsnieuws.nl.

Rond 01.30 uur kwam er een telefoontje op de meldkamer van de hulpdiensten binnen dat een voorbijganger een lichaam had zien drijven in het water. Daarop werd aan de duikers van de brandweer gevraagd om ter plaatse te gaan. Behalve het duikteam rukte ook de hulpverleningswagen met de sonarboot, een aantal politiewagens en een ambulance uit. Bij aankomst werd de boot te water gelaten en werd een zoekactie gestart.

Die zoekactie leverde uiteindelijk niets op. Na een half uur zoeken werd de boot weer uit het water gehaald en keerde men weer terug naar de kazerne. Naar alle waarschijnlijkheid heeft de melder zich vergist of het zich verbeeld.

Foto: Patrick Wind – 112groningen.nl
Foto: Patrick Wind – 112groningen.nl
Deel dit artikel: