Hanze actief tijdens week van de Internationale Student

nieuws

De Hanzehogeschool Groningen krijgt steeds meer internationale studenten. Ter gelegenheid van de Week van de Internationale Student wordt daar volgende week op verschillende manieren aandacht aan besteed.

Het thema van de week is ‘Food brings people together.’ Op donderdag 15 november is er een Dutch Breakfast for International Students in het Wiebenga complex, waarin ruim 200 studenten uit 59 verschillende landen elkaar ontmoeten, samen ontbijten, nieuwe vrienden maken en meer leren over diverse culturen.

Daarnaast verzorgen docenten van verschillende partnerscholen masterclasses bij het Instituut voor Marketing Management over zaken als marketing, logistiek en toerisme. Tijdens de hele week wordt op verschillende Hanzelocaties een traditioneel gerecht uit een bepaald land bereid.