‘Een tentoonstelling met een staartje’ in het Groninger Museum

nieuws
Foto: Peter Angermann Walt Disney & Leonardo betrachten das Abendland (1982)

Met deze inzending wint Daphne Vink de titelwedstrijd voor een tentoonstelling met als thema ‘dieren’, die vanaf 24 november te zien is in het Groninger Museum. 

Met de titel ‘Een tentoonstelling met een staartje’ wint Daphne een beestachtig prijzenpakket met daarin een een Seletti Monkey Lamp, een dierenonesie en natuurlijk twee tickets voor het Groninger Museum.

De tentoonstelling laat werk uit de eigen collectie van het Groninger Museum zien rondom het thema dieren. Zo zijn er de ontroerende hondenportretten van de Groninger schilder Otto Eerelman, koeien van de Haagse School, Mexicaanse papier-maché monsters van de familie Linares en Japanse prenten met paarden op het slagveld.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *