Donar-speler Jason Dourisseau start actie ‘Dag van de lieve briefjes’

Jason Dourisseau geeft op 16 november het startsein voor de verspreiding van duizenden zogenaamde ‘lieve briefjes’ door de stad Groningen. Groningers mogen deze briefjes met lieve teksten aan elkaar uitdelen op de Dag van de Lieve Briefjes op 16 november.

De vrolijke briefjes worden uitgedeeld en neergelegd op ontmoetingsplekken, scholen, cafés, buurthuizen, etc. Gedurende vier weken kan iedereen in Groningen de blanco briefjes beschrijven met lieve teksten om deze op vrijdag 16 november, De Dag van de Lieve Briefjes, uit te delen! Naast Donar-aanvoerder Jason Dourisseau zijn ook de sopvrouwen van Theater Auth & Tiek present met een waslijn vol briefjes. Ook is er een postbode en staat het complimentenloket er om complimentjes uit te delen.

De stichting BuitengewoonZijn.NU heeft het initiatief genomen voor de actie, in samenwerking met illustratrice Angélique Boter en de gemeente Groningen ondersteunt de actie.