Eerste doelpunt, maar wel nederlaag voor Be Quick 1887

Foto Christiaan van Dam. Arnoud Bentum scoort de eerste voor Be Quick dit seizoen.

Be Quick 1887 heeft zondagmiddag in Gendt met 3-1 verloren van De Bataven. Be Quick staat 15e en voorlaatste in de hoofdklasse A met één punt uit vier wedstrijden.

Via een mooie vrije trap van Damon van Hoften werd het al na vier minuten 1-0 voor De Bataven. Beide ploegen kregen in het vervolg van de eerste helft kansen. Voor Be Quick waren dat Arnoud Bentum en Remon Schutte die het vizier niet op scherp hadden.

Na de pauze werd het snel 2-0 door Rob Aarntzen. Na 62 minuten zette oud Jong FC Groningen speler Tim Waterink De Bataven op 3-0. Be Quick kreeg daarna enkele goede kansen en in blessuretijd maakte Bentum het eerste doelpunt voor de Groningers dit seizoen: 3-1.

Volgende week komt de nieuwe koploper Hoogeveen op bezoek bij Be Quick.