Zwak FC Groningen opnieuw onderuit

FC Groningen heeft vrijdagavond in het eigen stadion ook het tweede duel van de competitie verloren. Willem II was met 1-0 te sterk.

De Tilburgers waren in de eerste helft zeker niet de mindere van de FC. In de 33e minuut kon Crowley ongehinderd vanaf ruim 20 meter de bal fraai in de kruising knallen. De FC kreeg via Doan, Van Weert en Hrustic wel enkele kansen, maar de bal ging er niet in.

Na rust werden de zwakke Drost en de niet fitte Mahi vervangen door Antuna en Moreira, maar het spel werd er niet beter van; de creativiteit en aanvalskracht waren ver te zoeken. Alleen Tom van Weert kreeg een grote kans uit een corner, en een laatste kans vlak voor tijd, maar de teller voor FC Groningen bleef op nul staan. De FC staat voorlopig laatste met 0 punten uit 2 duels.