Brandweer rukt uit voor tuinbrand in Ten Boer

112
Foto: Patrick Wind - 112groningen.nl

Bij een woning aan de Groene Zoom in Ten Boer heeft zondagmiddag korte tijd brand gewoed. Dat meldt de incidentenwebsite 112groningen.nl.

De brand werd rond 15.15 uur gemeld waarna een bluswagen uit Ten Boer en een wagen uit de stad ter plaatse werden gestuurd. Aanvankelijk was de melding dat er in de woning brand was ontstaan. Bij aankomst bleek die brand te woeden in de tuin. Volgens een incidentfotograaf had hier olie of vet door nog onbekende oorzaak vlam kunnen vatten. Brandweerlieden hadden het vuur door middel van één straal hogedruk snel onder controle.

Bij de brand is niemand gewond geraakt.

Foto: Patrick Wind – 112groningen.nl
Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *