Vijfde editie KardingeRun groot succes

De vijfde editie van de KardingeRun is dit weekend een groot succes geworden. Honderden deelnemers namen deel aan de obstakelrun.

Deelnemers konden voor deze jubileum-editie kiezen uit vier verschillende afstanden. Naast de vijf, acht, zestien kilometer was er dit jaar de twaalf kilometer aan toegevoegd. De routes die afgelegd moesten worden liepen door het natuur- en recreatiegebied Kardinge. De organisatie had diverse spectaculaire hindernissen aangelegd met water, modder en andere obstakels. Ook de Kardingerberg vormde een onderdeel van de route.

Deelnemers die kozen voor de twaalf en zestien kilometer kregen behalve spectaculaire hindernissen ook uitdagingen voor de kiezen die gericht waren op statische kracht en behendigheid. De KardingeRun werd zondag afgesloten met de Familie Run.

Foto: Martin Nuver – 112groningen.nl
Foto: Martin Nuver – 112groningen.nl
Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *