PvdA blij met bouwplannen stadsbestuur

De raadsfractie van de PvdA is blij met het besluit van het stadsbestuur om 300 sociale huurwoningen per jaar bij te bouwen. De fractie heeft het college de afgelopen tijd verzocht om daar meer op in te zetten.

Dit omdat Groningen van iedereen is, dus ook van mensen die niet genoeg geld hebben om zelf een huis te kopen. Ook vorig jaar zijn er in de stad 300 huurwoningen bijgekomen.

Groningen is volgens de PvdA op de goede weg, in tegenstelling tot steden als Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Die zijn er niet in geslaagd om de daling van het aantal betaalbare huurwoningen tegen te gaan.

Deel dit artikel:

  1. Toen particulieren en huisjesmelkers rond het jaar 2000 grootschalig sociale huurwoningen op begon te kopen om deze te gaan verbouwen tot studentenhokken en later studio`s, keek men als stadsbestuur onder aanvoering van ditzelfde PvdA jarenlang de andere kant uit. Vreemde snuiters toch dat PvdA volk.

  2. 300 sociale huurwoningen?? Waar er minstens 3000 nodig zijn?? Druppel op de gloeiende plaat.
    O die PvdAmbtenaren, wat is die partij een eind van het juiste pad af geraakt…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *