Plantenbak in lichterlaaie op balkon Morgensterlaan

112
Foto: Martin Nuver - 112groningen.nl

Op het balkon van een appartement aan de Morgensterlaan heeft maandagavond brand gewoed. Bij de brand is niemand gewond geraakt.

De melding kwam rond 19.50 uur binnen bij de brandweer die daarop uitrukte met een bluswagen en een hoogwerker. Bij aankomst bleek er op het balkon van een appartement op de derde verdieping brand te woeden. Vlammen waren vanaf de begane grond duidelijk zichtbaar. Op het balkon bleek een plantenbak in lichterlaaie te staan. In de bak was een sigaret uitgedrukt die vervolgens is gaan smeulen. De harde wind deed het vuur oplaaien.

Een brandweerman heeft het vuur met een emmer water geblust. De schade is beperkt gebleven tot de plantenbak.

Foto: Martin Nuver – 112groningen.nl
Deel dit artikel: