Piratenkoor in plaats van politiek debat in Ten Boer

nieuws
Foto: Piratenkoor Doekegat

Het verkiezingsdebat dat op vrijdag 25 mei had moeten plaatsvinden tijdens Ten Boer Moves gaat niet door. Voor deelnemende fracties uit Groningen, Haren en Ten Boer komt het debat te vroeg. De organisatie vult het programma daarom met Piratenkoor Doekegat uit Uithuizermeeden.

De fracties vonden het een leuk initiatief maar de meeste partijen hebben hun kiezerslijst nog niet rond. Ze voelen daarom meer voor een debat in september of oktober, in de aanloop naar de gang naar de stembus op 21 november.

Piratenkoor Doekegat uit Uithuizermeeden brengt daarom vanaf 20.30 uur een avondvullend programma met shanty’s en piratenliederen in het Duits, Nederlands, Engels en het Gronings.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *