Parkje Morgensterlaan door politie afgezet

112
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

De politie is op Pinkstermaandag aan het begin van de middag een onderzoek begonnen in een parkje aan de Morgensterlaan tussen Selwerd en Paddepoel. Dit meldt de incidentenwebsite tencatefotografie.nl.

Vanwege het onderzoek is het parkje afgezet. Politieagenten en rechercheurs lopen door het park en hebben volgens de incidentenfotograaf ook materialen aangetroffen waar onderzoek naar gedaan wordt.

Het parkje aan de Morgensterlaan ligt op een steenworp afstand van de Planetenlaan in de wijk Paddepoel. Bij een flat aan deze straat werd in de ochtend een zwaargewonde man aangetroffen die korte tijd later overleed. Het is onbekend in hoeverre de zaken aan elkaar gerelateerd zijn.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl