Winkeliers Paddepoel doen goede zaken

nieuws
winkelcentrum paddepoel

De winkeliers van winkelcentrum Paddepoel doen momenteel goede zaken. Dat blijkt uit een rondvraag, die vlogger Rob Mulder deed bij de winkeliers.

Met name de bedrijven die erg onder vuur lagen omdat ze weigeren op koopzondag open te zijn, zeggen extra omzet te krijgen. Dit komt doordat klanten de bedrijven een hart onder de riem willen steken door daar hun aankopen te doen.

René Bolhuis van de Bloemenboetiek zegt hierover: “De situatie gaat je niet in de koude kleren zitten en de steunbetuigingen houden me echt op de been, als kleine bloemist hier. En daar wil ik ook de mensen voor bedanken.” Paddepoel Fietsen meldt dat het ongeveer 30% stijging heeft in bezoekersaantallen en Slagerij Oosterhof zegt dat de omzet verdrievoudigd is.

De vlog van Rob Mulder is te bekijken via zijn YouTube kanaal.