VVD houdt van Stadsbeheer

nieuws
foto: Roel Breet

Vorig jaar werden de hulpverleners van onze stad op Valentijnsdag door de VVD bedankt voor hun tomeloze inzet. Deze woensdag heeft de VVD fractie de medewerkers van Stadsbeheer aan de Duinkerkenstraat in het zonnetje gezet.

“Stadsbeheer zet zich elke dag in voor een schoon en leefbaar Groningen. Dankzij hun inzet blijven wegen begaanbaar, wordt ons afval opgehaald en wordt ons groen onderhouden. De VVD wil hen daarom graag bedanken voor het werk dat door velen als vanzelfsprekend wordt gezien”, aldus de partij.

Onder het genot van gebak gingen de VVD’ers in het gesprek aan met deze medewerkers om te horen wat zij dagelijks ervaren. “Zonder de mensen van Stadsbeheer lag onze stad er aanzienlijk slechter bij. De aanpak van zwerfvuil staat al hoog op de agenda en wat ons betreft kan iedereen daar samen met Stadsbeheer een grote bijdrage in leveren.”