Veldwijk uit selectie gezet

sport
Foto: Sportphotoagency.com FC Groningen viert de 1-0 tegen FC Twente. Idrissie scoorde.

Lars Veldwijk is door FC Groningen voorlopig teruggezet naar het onder-23 team. Dat meldt de club via een officieel statement op de website.

Veldwijk weigerde zondag in de wedstrijd tegen ADO den Haag in te vallen, volgens trainer Ernest Faber. De spits van Groningen verdedigde zich via Twitter, waar hij ontkende gevraagd te zijn om in te vallen.

Eerder meldde de Telegraaf dat Veldwijk moet vertrekken bij FC Groningen. De club gaat in het officiële bericht niet verder op de zaak in en zegt zich volledig te willen focussen op de komende wedstrijd tegen VVV-Venlo.

Deel dit artikel:

    1. Ja, goed voorbeeld… Vitesse heeft een begroting van 26 miljoen en Groningen 16,5 miljoen. Best gek dat een Linssen het hogerop zoekt zo gauw als dat hij de kans krijgt… Wat mij wel verbaast is dat jongens zoals Linssen, maar ook Idrissi lang niet altijd een basisplaats hadden bij Groningen, maar wel een stap hoger deden. Terwijl je geen groot voetbalkenner hoeft te zijn om te zien dat die jongens kunnen voetballen. Zegt iets over Faber en z’n staf, vind ik. En dan houd je categorie Veldwijk en van Weert over, ook gezien de begroting.

      Hoewel ik niet gecharmeerd van Faber als trainer ben, heeft ie in deze wel gewoon gelijk. Een speler die al langer niet lekker ligt en z’n team in de steek laat op zo’n belangrijk moment; weg ermee.

  1. over rotte appels en manden geproken: de kans is niet denkbeeldig dat z’n volgende club er voor zorgt dat ome hans nog wat voor hem vangt..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *