Jong FC Groningen komt niet verder dan remise tegen ONS Sneek

sport
Foto Andor Heij. Jong FC Groningen.

Jong FC Groningen kwam in Friesland niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen laagvlieger ONS Sneek. De Groningers zakten daardoor naar de vierde plaats in de derde divisie op zaterdag.

Jong FC Groningen trad aan zonder diverse basisspelers, omdat die met de eerste selectie op trainingskamp zijn in Spanje. In de eerste helft, zonder al te veel kansen, had Jong FC Groningen desondanks wel een veldoverwicht. Dat betaalde zich na 34 minuten uit toen Kasper Oldenburger de bal langs ONS doelman Barry Ditewig schoot: 1-0.

ONS bracht na rust Jan Dommerholt in het veld en dat bleek een gouden wissel, want hij maakte er na 49 minuten 1-1 van. In de slotfase kreeg ONS de beste kansen. FC Groningen was ook nog een keer dicht bij de winnende treffer, maar het bleef 1-1.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *