Inlia vraagt Stadjers om kerstpakketten

nieuws

Inlia, de organisatie die vluchtelingen en asielzoekers bijstaat, verzoekt mensen die een kerstpakket hebben gekregen en die zich afvragen: “Heb ik dit nou allemaal nodig”, om hulp.

Inlia vraagt deze mensen hun pakket te doneren aan de gasten in de Bed-Bad-Brood-opvang. Deze vluchtelingen moeten van een zeer bescheiden leefgeld rondkomen.

De medewerkers van Inlia willen met de inhoud van de pakketten nieuwe cadeaus maken, die op Oudejaarsavond in de vorm van een bingo-avond aan de gasten in de opvang worden uitgedeeld. De kerstpakketten kunnen tussen 09.00 – 17.00 uur bij het kantoor aan de Jacobijnerstraat worden gebracht.

Deel dit artikel:

  1. Gemakshalve vergeten we dan maar even dat op rekening van alle Stadjers een klein miljoen euro per kwartaal wordt overgemaakt naar de bbb-opvang.

  2. Slechte actie. Rond kerst komen er allerlei zielige verhalen in de media. Ik snap dat die mensen het niet makkelijk hebben, ronduit moeilijk. Ze hebben ge-gokt op een betere toekomst in europa en dat is mislukt. ik vind ze ook zielig. Maar dit zijn verkeerde signalen. Ze moeten gestimuleerd worden om zsm te vertrekken. Hun toekomst ligt niet in nederland. Zachte heelmeesters, stinkende wonden!

  3. “De medewerkers van Inlia willen met de inhoud van de pakketten nieuwe cadeaus maken…”

    Oftewel: het zuiveren van elke verwijzing naar “kerstmis”, omdat die mogelijk met de niet-christelijke inborst van de vluchteling zou kunnen botsen?

    1. Misschien niet bij stilgestaan dat iemand z’n pakket ook aan een ander doel kan geven, bijv. de Voedselbank (die geen klein miljoen per kwartaal krijgt)?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *