Vrachtwagen in de sloot zorgt voor file op A7

112
Foto: Gerrie de Groot - 112groningen.nl

Op de A7 tussen Heiligerlee en de stad is maandagochtend een vrachtwagen in een sloot beland. Door het ongeluk ontstond er een flinke file.

Het ongeluk gebeurde rond 07.00 uur tussen Heiligerlee en Scheemda. Door nog onbekende oorzaak belandde de chauffeur met de hele combinatie in een naastgelegen sloot. Behalve de politie en een ambulance kwam ook de brandweer ter plaatse omdat men er vanuit ging dat de chauffeur bekneld was komen te zitten in het voertuig. De brandweer van Scheemda en Nieuwe Pekela kreeg hierbij assistentie van een hulpverleningsvoertuig uit de stad dat uitgerust is met zwaar redgereedschap.

Vanwege de inzet van de hulpdiensten werd de volledige weg afgesloten. De chauffeur is onderzocht door ambulancemedewerkers. Het is onbekend hoe hij er aan toe is. Een bergingsbedrijf heeft de vrachtwagen inmiddels geborgen en de weg is weer vrijgegeven.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *