Let’s Gro trekt record aantal bezoekers

nieuws
Klaas Knot op Let's Gro. Foto: René Keijzer

Het Let’s Gro festival van afgelopen week heeft een recordaantal van 12.500 bezoekers binnengehaald. De organisatie is daar erg content mee.

Bezoekers konden kiezen uit 123 verschillende activiteiten, De drie centrale thema’s waren: mobiliteit, onderwijs en digitaal. Er waren allerlei lezingen en workshops, voorstellingen, proeverijen en rondleidingen.

Let’s Gro werd woensdag geopend door Klaas Knot, president van De Nederlandsche Bank opende het toekomstfestival woensdag in de Let’s Gro tent op de Grote Markt. ‘Scholing, creativiteit en eigenheid bepalen de toekomst’, aldus Knot.

Veel aandacht was er voor de aanpak van de Noordwand van de Grote Markt en de leefkwaliteit van het alsmaar groeiende Groningen. Zo wil de gemeente de bouwplannen voor het Suikerunieterrein drie jaar naar voren halen. Er komt geen woonwijk tussen Groningen en Haren en tussen de stad en Ten Boer.

Deel dit artikel:

  1. Kan me geen enkel tastbaar resultaat van Let’s Gro van de afgelopen jaren herinneren.
    Het lijkt op een hoop geouwehoer van de gebruikelijke praters zonder dat het tot iets leidt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *