De FC maakt zich klaar voor Vitesse: “Supporters moeten weer op de banken”

FC Groningen neemt het zondagmiddag in eigen huis op tegen Vitesse uit Arnhem. Trainer Ernest Faber moet flink puzzelen voor het duel tegen de huidige nummer vijf in de Eredivisie.

Amir Absalem en Etiënne Reijnen zijn ziek, terwijl Django Warmerdam kampt met een knieblessure. Ook de inzetbaarheid van Lars Veldwijk is onzeker. De aanvaller, die sowieso al niet in de basis zou starten, verliet de training vanmiddag met een blessure aan zijn enkel. Mike te Wierik ontbreekt vanwege een schorsing.

Vermoedelijke opstelling: Padt; Kane, Memisevic, Larsen, Van Nieff; Reis, Doan, Bacuna; Antuna, Van Weert, Mahi.

Deel dit artikel:

 1. Warmerdam er niet bij is nogal een gemis. De Veldwijk van Heracles uit, hadden we ook goed kunnen gebruiken.

  Desondanks maar met goede moed naar het Noordlease Stadion.

  1. Warmerdam is voorlopig de enige nieuwe die mij kan bekoren ,Doan en Antuna hebben veel potentie maar deze twee jongens hebben gewoon even de tijd nodig wat opzich heel logisch is.

   1. De A-ers (o 19) hebben gisteren met 2 -0 van Feyenoord gewonnen. Begint aantrekken van Kemkers nu al vruchten af te werpen?

    Denk dat Nijland het verwachtingspatroon naar beneden moet bijstellen (en daarmee helaas de begroting) en dat we het op de jeugd gaan gooien. Met Doan, Antuna, Hrustic, Bacuna, Idrissi, Van de Looi jr, Abselam, Hoekstra (?) en Reis talent genoeg. Eén stap terug om twee vooruit te doen.

    We hebben een echte leider op de plek van centrale middenvelder nodig. En dan niet zo’n slak als Joey van de Berg. Eentje die gaten van aanvallende backs dicht, en deze backs ruchtdekking kan geven. En coacht.

    (Te Wierik valt me ook niet tegen).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *