Tientallen fietsers op de bon wegens negeren verbodsborden

112

De politie heeft woensdag in het centrum diverse bekeuringen uitgeschreven voor verkeersovertredingen.

De politie controleerde vooral op het rijden tegen de richting in. Er werden 42 fietsers op de bon geslingerd die de verbodsborden negeerden. Daarnaast waren vier bromfietsers en twee automobilisten de klos. Een van hen had nog enkele boetes open staan.

Een fietser was het niet eens met de bon en gaf een agent een grote mond. Daarvoor werd hij direct aangehouden en kreeg dertig uur taakstraf.

Deel dit artikel:

  1. Dat fiets-tuig moet elke dag worden gecontroleerd (ook op verlichting) en moeten hoge boetes krijgen. Fietsers zijn de grootste ramp, die de Stad kent. Je kunt niet meer over de trottoirs lopen. Daarom loop ik tegenwoordig gewoon over de weg. Ze houden zich werkelijk nergens aan.

    1. Ach als die bussen eenmaal weg zijn zal het eenrichtingsverkeer voor fietsers in de Oosterstraat en Gelkinge (waar ik eigenlijk nooit iemand verkeerdom zie fietsen) ook wel weer opgeheven worden. Dat scheelt een hoop :p

  2. er waren ook agenten in opleiding op straat die hebben nog geen recht op te gaan schijven! of waren nog niet al aan gesteld! dus bezwaar aan tekenen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *