“Slachtoffer schietincident Korreweg willekeurig gekozen”

De 21-jarige man die zondagmorgen ernstig gewond raakte bij een schietincident in de stad, is volgens de politie vermoedelijk een willekeurig slachtoffer.

De man fietste rond 05.00 uur vanuit de binnenstad over de Korreweg. Bij het Bernoulliplein werd hij vermoedelijk opgehouden door een aantal personen. Om onbekende reden werd hij vervolgens beschoten. Meerdere personen vluchtten daarna weg. Het slachtoffer bleef zwaargewond achter.

Uit gesprekken met buurtbewoners kwam een bepaalde auto naar voren die mogelijk bij het incident betrokken was. De 19-jarige bestuurder is later die zondagmorgen aangehouden. De politie houdt rekening met meer verdachten.

Het tv-programma Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond aandacht aan het onderzoek. De uitzending begint rond 20.30 uur op NPO1.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *