Wethouder Van der Schaaf te gast in Buitenhof

nieuws
Foto: Henk Tammens

Wethouder Roeland van der Schaaf (PvdA) is zondag te gast in het televisieprogramma Buitenhof om te praten over de woningmarkt die volledig op slot lijkt te zitten. Dit laat Van der Schaaf op zijn social media-account weten.

In het debat- en discussieprogramma, dat rechtstreeks wordt uitgezonden vanuit Amsterdam, gaat Van der Schaaf in gesprek met econoom Arnoud Boot. Beide gaan proberen een antwoord te geven op de vraag of er nog uitzicht is op betaalbare woningen. De prijzen van huurwoningen in populaire steden schieten namelijk de laatste jaren omhoog en koophuizen zijn in dezelfde steden bijna onbetaalbaar geworden.

Buitenhof wordt zondag uitgezonden vanaf 12.10 op NPO 1 en wordt gepresenteerd door Pieter Jan Hagens.