Blokker Overwinningsplein wordt Op=OP

nieuws

De Blokker vestiging aan het Overwinningsplein in de wijk Corpus den Hoorn is één van de Blokkers die zal verdwijnen en straks als een Op=Op Voordeelshop verder zal gaan. Landelijk gaat Blokker 31 filialen onderverhuren aan Op=OP.

Op=Op is een discount drogisterijketen met het hoofdkantoor in Peize. Het bedrijf heeft op dit moment 130 winkels en met de uitbreiding van de Blokkerwinkels stijgt dat naar 161 filialen.

Op=Op heeft met Blokker afgesproken dat werknemers van Blokker recht hebben op een sollicitatiegesprek bij de nieuwe huurder.

Deel dit artikel:

  1. Het is een verdere verschraling van het winkelaanbod op het Overwinningsplein. Als ik de formule van Op=Op (wat een vreselijke naam overigens) hierboven lees, lijkt het veel op de Kruidvat, die er naast zit. Verder is er op het plein een Jumbo, een Hein Post, een kleine Hema en 87 opti- dan wel audiciens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *