Nic./Alfa-college uitgeschakeld voor promotie

sport
Nic. Foto: FotoKlick Fotografie Gerrie van der Boom

De korfballers van Nic/Alfa-college hebben zich dinsdag niet kunnen plaatsen voor de finale voor promotie naar de hoogste klasse. Avanti uit Pijnacker bleek in Groningen net even sterker en won met 22-20.

Beide teams verloren afgelopen week hun thuisduel, waardoor een beslissingswedstrijd nodig was. Bij rust stond Nic met 14-9 voor. Avanti bracht echter kort voor rust supersub Rick van den Blink binnen de lijnen en die zorgde voor een ommekeer in de wedstrijd. Via 15-15 en 20-20 pakte Avanti in de laatste minuten de winst.

Avanti speelt zaterdag in de Hoofdklasse-finale tegen KCC of Dalto. De winnaar promoveert naar de Korfbal League.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *