Roemenen met tassen vol kleding opgepakt

112
Foto: Gerrit de Haan

De politie heeft vrijdagmiddag op het hoofdstation drie Roemeense mannen van aangehouden op verdenking van heling. Ze hadden voor duizenden euro’s aan gestolen kleding bij zich.

De mannen van 18, 29 en 33 jaar droegen een geprepareerde tas met daarin spijkerbroeken, en een koffer vol met kleding met de labels er nog aan. De artikelen zijn vermoedelijk allemaal buit gemaakt bij winkeldiefstallen in de stad.

Surveillerende agenten zagen de mannen in de binnenstad lopen. Ze maakten een haastige indruk. De dienders besloten ze te volgen naar het station, waar ze werden aangehouden. Met de geprepareerde tas konden ze beveiligingspoortjes omzeilen. De mannen waren elders in het land al eerder aangehouden na diefstallen. Het drietal is voor nader onderzoek ingesloten. De gestolen kleding werd in beslag genomen.

Deel dit artikel:

  1. Criminele EU burgers mogen gewoon worden uitgezet naar hun land van herkomst. Zelfs als ze hier geboren zijn. Dat het weinig gebeurt is een keuze van Nederland.Niet de EU.

 1. Ik weet niet of je het weet Marcus, maar door het ontbreken van grenzen, loop je, ik bedoel rij je, nadat je de BV Bananenrepubliek der Nederlanden uit bent gezet, zo weer retour richting datzelfde Nederland. En aangezien Roemenië ooit ook, hoe dom de raad van de EU ook is geweest, toe heeft mogen treden tot dezelfde EU, kent ook dat land een open verbinding met onze bananenrepubliek.
  Zinloos dus om hen terug te willen sturen/uit te willen zetten naar het land van herkomst, morgenavond staan dezelfde lieden weer op dezelfde wijze hun inkomen bijeen te vergaren.

  Wil je dit stoppen, kun je dit enkel gaan bereiken door de grenzen inclusief grensbewaking weer in te gaan stellen. Spijtig genoeg zijn er nu nog altijd te weinig so called politici welke dit ook in willen zien, dus moeten wij daar nog enige jaren van verstoken blijven, al groeit er ook wat dat betreft, steeds meer licht aan de horizon dat dit ooit weer zal gaan gebeuren.

  1. Mensen die uitgezet worden komen er minimaal drie jaar niet meer in. Doen ze het toch dan worden ze direct opgepakt. Het is namelijk strafbaar. Dit soort lui zullen dus daar blijven of een ander land kiezen om hun activiteiten voort te zetten. Om het hele grenscircus weer op te trekken voor een paar gauwdieven is een idioot improductief idee.

   1. Je loopt zo vaak en zoveel als je wilt op en neer in heel Europa. Het overzicht was grotendeels al kwijt toen er nog grensbewaking bestond, nu is het een grote vrijstaat voor iedere grote en kleine crimineel en asiel/gelukszoeker geworden. Zou het zo zijn als jij nu wilt beweren, dan zou er in de BV Nederland hooguit kans zijn op 500 asielzoekers per jaar, de rest zou bij de diverse buitengrenzen en voormalige landsgrenzen al aangehouden zijn.
    Hoeveel wapens wil je hebben? No problem, wil je morgen een Kalasjnikov, geen probleem, volop voorradig en te koop en niet enkel in Nederland zelf, maar ook de voormalige oorlogsgebieden en landen als Polen, Roemenië, Hongarije, enz.enz. Dat is dan weer het nadeel van een grenzeloos Europa, alles wat illegaal is werd en wordt hierdoor zonder enkel probleem de BV Nederland binnengebracht, smokkelen mag je dit niet meer noemen, immers er bestaan geen grenzen meer.

    Welkom in het nieuwe Europa! Wake up Marcus, stap uit je comfortzone en gaan eens aan de echte wereld proeven.

    Je kunt niet je hele leven anti-realist willen blijven spelen

   2. Ga jij maar de nationalist uithangen. Dat levert fijn oorlogen op. Miljoenen doden in plaats van wat overzichtelijke criminaliteit. Dan mag je sterven voor je vaderland, maar eerst tig vijanden over de kling jagen dappere middenweg. Allemaal voor je grenzen en je vlaggetje.

   3. Oorlog door nationalisme? Wat een onzin. We zijn het hypernationalisme van de tweede helft van de 19e eeuw wel voorbij.

    Oorlogen worden bijna altijd door hebzucht veroorzaakt. Hebzucht van de “elites”.

    Tijd voor natiestaten en gezond patriottisme.

   4. Omdat je niet mee wil in ideologie van de Liberale Taliban die (als usefull idiots de agenda van global corporate mafia) alle landen, volken, culturelen, religies en (mits het niet op het Conchita Martinez lijkt) identiteiten wil slopen, ben je Waffen SS?

    De Liberale Taliban ten voete uit.

 2. Het zijn niet een paar gauwdieven maar honderden. Beter de krant lezen en het journaal kijken Marc. Het verhaal van middenweg klopt . De praktijk heeft laten zien dat als je ze vandaag over de grens zet ze morgen al weer binnen zijn.

  1. Honderden is weinig. Als je er een organisatie van tienduizenden mensen voor moet optuigen die allerlei economische verspilling veroorzakende grenscontroles moet uitvoeren. Eem domme ad hoc gedachtengang die meer stuk maakt dan het oplost.

   1. Je bent echt de realiteit uit het oog verloren Marcus. Jaren geleden, nog voor het Schengen verdrag van kracht werd sprak ik een beleidsmedewerker welke destijds werkzaam was bij de marechaussee en stelde hem toen de vraag hoe open grenzen zich zouden gaan verhouden tot toename van criminaliteit. Zijn antwoord was dat men het toen al niet bij kon benen o.a. waar het om illegale import van goederen en mensen ging. Hij zei toen gelijk dat men na een eventueel Schengen akkoord dit niet enkel de grotere criminelen en bijbehorende criminaliteit carte blanche zou gaan geven waar het om hun activiteiten zou gaan, maar dat de criminaliteit zich als een inktvlek over heel Europa zou gaan verspreiden en hierdoor meer en meer grote en kleine criminelen hun kansen zouden gaan ruiken en uit gaan buiten.

    Hij had terugkijkend, destijds volledig bij het goede eind…… maar als lieden als Marcus toonbeeld zijn voor de gedachten gang van Groen (s)link(s) dan staat ons nu en in de nabije toekomst nog veel meer ellende te wachten indien deze partij na de komende verkieizing meer zetels als dat het nu heeft zal gaan krijgen. Ben zo langzamerhand banger voor lieden als Marcus, dan voor aanhangers van Wilders.

   2. Als je voor natiestaten en gezond patriottisme (in tegenstelling tot het hysterische nationalisme van tweede helft 19e eeuw, eerste helft 20e eeuw bent) ben je volgens Marc lid van de Waffen SS.

    (Een treurigstemmend inkijkje in de mentaliteit van een fanatiek lid van de angstaanjagende George Soros hordes)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *