Juffrouw Lanterfant opent haar deuren

Borduren, haken, breien en handwerken worden steeds populairder. Daarom opende wolwinkel Juffrouw Lanterfant vrijdag haar deuren in de voormalige sigarenwinkel aan het Akerkhof.

Eigenaresse Corien Bischoff heeft van jongs af aan al een passie voor breien. Zij leerde breien van haar oma en droeg als kind de creaties van haar moeder. Corien constateert dat breien zeker niet meer een bezigheid van oudere vrouwen is. Steeds meer jongeren slaan ook aan het breien en haken.

In de winkel worden verschillende soorten wol verkocht. Van linnen en katoen tot zijde en cashmier uit Zuid-Afrika, Ierland en Peru. De wolsoorten zijn met de hand geverfd en op een eerlijke en diervriendelijke manier verkregen.

In het voorjaar zal Corien ook workshops gaan geven.

Deel dit artikel:

  1. Aan de lage der A zit er ook al een in een gedeelte van de voormalige waterborg. Leuk dit soort winkeltjes die dankzij lagere huren op kunnen komen. De Sajet in de Guldenstraat met zijn verschrikkelijke jaren 80 uitstraling is totaal niet uitnodigend.

  2. Wat een geweldige winkel en inderdaad goede service. Het Achterpand is wat gewoontjes maar wel beel. Ehulpzaam en Sajet is inderdaad oudbollig een geeft absoluut geen service, daar kijken ze je werkelijk de deur uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *