Dansend in beweging blijven

Dansen op mooie muziek voor meer fitheid, energie en levenslust. Dorothée Wortelboer van inBeweging geeft dansles aan ouderen met allerlei fysieke problemen. Dit kan variëren van Parkinson tot reuma of stijfheid.

Met haar lessen hoopt Wortelboer balansproblemen te verminderen, de concentratie te verbeteren en de spieren weer soepel te maken. Maar dat is voor haar niet het belangrijkste. ‘Wat voorop staat is plezier ervaren in het bewegen zelf,’ aldus Wortelboer. Zij constateert dat mensen er echt iets aan hebben en dat bepaalde klachten verminderen.

Iedereen is welkom om de lessen bij te wonen of een gratis proefles te volgen.

 

 

Deel dit artikel:

  1. Ha Dorothee!
    wat een swingende enthousiaste opname is dat geworden.
    Balans en concentratie kunnen best een opfrissertje gebruiken. En samen bewegen trekt me nog steeds. Ik hoop in maart of april weer zover te zijn dat ik kan komen. Even afwachten, zit nu met een burn-out, dus eerst aansterken.

    Groetjes aan allemaal, Mirjam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *