Bridgers De Zeerob promoveren niet naar Meesterklasse

sport

Het eerste bridgeteam van De Zeerob is er niet in geslaagd om van de Eerste Divisie naar de Meesterklasse te promoveren.

Dit weekend werden de laatste 5 rondes gespeeld van totaal 23 wedstrijden. De Zeerob 1 had nog kansen om derde te worden om daardoor om promotie/degradatie te kunnen spelen tegen de nummer acht uit de Meesterklasse. Als de laatste wedstrijd met 14 punten was gewonnen, dan waren ze op de derde plaats geëindigd. Helaas zat dat er niet in, want van Crash uit Leiden werd verloren met 2,41-17,59.  Daardoor duikelden de Zeerobbers naar de achtste plaats van 24 teams.  Harm Everts en Rieks Mulder speelden een uitstekend seizoen en zij waren er vooral verantwoordelijk voor dat de Groningers lang uitzicht hielden op promotie.

De Zeerob 2 was volstrekt kansloos en eindigde op de voorlaatste plaats. Het tweede team degradeert daardoor naar de Tweede Divisie.

 

 

 

Deel dit artikel:

  1. En dat er 2 Groningers wel gepromoveerd zijn wordt niet gemeld? Kees Verkade en Bert Paping spelend voor Buitenhof zijn eerste geworden in de eerste divisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *