Opnieuw aangifte van bedreiging in No Surrender

112
foto: Andries Oord

De politie heeft een tweede zaak van bedreiging, intimidatie en mishandeling binnen motorclub No Surrender in onderzoek.
Maandag is een 29-jarig ex-lid van No Surrender uit Groningen aangehouden, na een aangifte van een ex-lid..

Ook een 35-jarig lid dat eerder werd opgepakt in de ontvoeringszaak Glimmen, is verdachte in deze zaak, en blijft nog 90 dagen vast zitten. Een ex-lid van No Surrender uit Groningen heeft nu ook aangifte gedaan.

Deze man zou de club zijn uitgezet, omdat onvoldoende op bijeenkomsten verscheen. Dat leverde hem steeds oplopende geldboetes en diverse mishandelingen op. Mede gezien de ontvoeringszaak Glimmen ging hij naar de politie. De politie wil graag in gesprek met mensen die bovenstaand verhaal op wat voor manier dan ook herkennen.