Duizenden mensen dansen op Paradigm

nieuws

Duizenden mensen zijn zaterdag naar het Paradigm-festival gekomen. Op het Suikerunieterrein is het festival aan haar tweede dag bezig.

Eén van de bezoekers is Janneke uit Leeuwarden. “Dit is echt te gek”, zegt ze. “Er wordt erg goede muziek gespeeld in deze romey-loods. Het enige wat nog beter zou kunnen is het zonnetje. Als die doorbreekt is het helemaal vet.”

Het Paradigm-festival begon vrijdag en duurt nog tot en met zondag. Het is de eerste keer dat het gehouden wordt op het Suikerunie-terrein. Op verschillende plekken op het terrein kan het publiek los gaan op elektronische muziek.

Foto: Erick Bakker
Foto: Erick Bakker
Foto: Erick Bakker
Foto: Erick Bakker
Foto: Erick Bakker
Foto: Erick Bakker
Foto: Erick Bakker
Foto: Erick Bakker
Foto: Erick Bakker
Foto: Erick Bakker