Stadjers bevaren wereldzeeën

Stadjers Jaap Bel en Minke Lohrengel vertrekken half augustus om een reis over de wereldzeeën te maken.

Met zijn tweeën vormen zij de bemanning van het tweemast zeilschip de Eastern Stream. Jaap heeft als reiziger en zeilcharter-schipper al veel van de wereld gezien. Hij droomde ervan om met een eigen schip de wereld over te zeilen en kocht drie jaar geleden het schip. Minke deed tot aan juli personeelswerk en ook zij wil de wereld zien. Ze vertrekken half augustus voor onbepaalde tijd richting het zuiden. De eerste lange zeilreis van de Eastern Stream was in 2014, naar Noorwegen en Spitsbergen. Een onvergetelijke ervaring van 3 maanden, met verschillende vrienden als opstappers en een immens genieten van de natuur van het hoge Noorden. Een goede test voor de reis die ze nu willen gaan ondernemen.

De reis is te volgen via de website www.Easternstream .nl

Deel dit artikel:

  1. Jan Jaap en Minke, Veel avonturiers zijn jullie voorgegaan, alle vertouwen in de kaptein en zullen de Eastern Stram met een Daf diesel aan boord volgen. Groetje Luuk en Fokkelien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *