Studenten geven gratis juridisch advies

Iedereen die juridisch advies nodig heeft maar dit zelf niet kan betalen, kan sinds 1 april terecht bij Mamamini in de wijk Helpman. Een groep studenten van de Rijksuniversiteit Groningen geeft hier gratis advies tijdens een juridisch spreekuur.

Met de nieuwe locatie in Mamamini zit het totale aantal op zes. De nieuwe locatie is een belangrijk stap vooruit voor de studenten. Dit omdat de beoogde doelgroep, mensen met weinig geld, al bekend is met Mamamini.

Mamamini werkt al jaren nauw samen met Het Juridisch Spreekuur. Zo heeft Het Juridisch Spreekuur regelmatig bijdrages gekregen uit het Mamamini Fonds. Verrassend is het dus niet dat dit de nieuwe locatie is voor de gratis spreekuren.

Iedereen die behoefte heeft aan gratis advies kan elke dinsdag van 17.00-18.00 terecht bij de locatie Helpman.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *