Friese korfballers te sterk voor Nic.

sport
Foto: Willem Kracht - fotowkracht.nl

De korfballers van Nic./Alfa College hebben zondag verloren van De Hoeve. In Friesland werd het 18 – 15.

Nic. begon voortvarend aan de wedstrijd net als hun collega’s van De Hoeve die graag het thuispubliek wilden vermaken. Er werd volop aangevallen en punten vielen over en weer. Bij het rustsignaal stond het 8 – 7 in het voordeel van de thuisploeg. In de tweede helft kwam De Hoeve sterker voor de dag, en werd uiteindelijk de eindstand op 18 – 15 bepaald.

Door het verlies staat Nic. nu op de vijfde plaats met tien punten uit elf wedstrijden. Komende woensdag komt het team van trainer Jos Bosma opnieuw in actie voor de bekerwedstrijd tegen LDODK. De volgende competitiewedstrijd staat voor volgende week zaterdag op het programma in Veenendaal tegen SKF.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *