Be Quick 1887 verliest van De Bataven en kan titel vergeten

Foto Christiaan van Dam: In de laatste minuut wint De Bataven van Be Quick 1887.

Be Quick 1887 verloor zondagmiddag in Gendt met 2-1 van De Bataven. De achterstand van Be Quick op Juliana’31 in de hoofdklasse C groeide met nog vier wedstrijden te gaan naar zeven punten.

Voor de pauze kreeg Be Quick de grootste kans met een schot van Aron Strengholt op de paal. Martijn Fransen maakte er na rust 1-0 van voor De Bataven. Fabian Stevens schoot direct daarna de gelijkmaker binnen. Renzo van Duren maakte in de laatste minuut 2-1.

“Toen we achter kwamen hebben we verdediger Robert Talens naar voren gestuurd”, aldus trainer Mischa Visser van Be Quick. “Toen het gelijk werd zijn we zo blijven spelen, want aan een punt hadden we niks”.