Studenten schrijven boek over prostitutie

Drie tweedejaars studenten hebben een boek gemaakt over de prostitutie in het A-kwartier. Het gaat om Jochem Koopman, Hylkje Kroon en Janneke Hoek.

Het drietal moest in het kader van hun studie onderzoek doen bij een business area naar keuze, om daar vervolgens een visuele atlas van te maken. De studenten kozen bewust voor een gebied waar ze nog weinig van af wisten. Het boek bestaat uit recensies over de prostituees, geschreven door de mannen die hen bezocht hebben, nieuwsberichten over de prostitutie in de buurt, foto’s en enkele demografische gegevens van de prostituees. De studenten kregen een 8,5 voor hun project.

Het boek is op dit moment niet te koop omdat een kleine oplage erg duur is. Mocht er veel belangstelling zijn dan gaan de studenten onderzoeken of het mogelijk is om het boek toch te laten drukken.