Groen Geel leeft weer na winst op d´Olde Veste ´54

Foto Andor Heij: Groen Geel - Olde Veste '54.

Groen Geel heeft in de eerste klasse E op zaterdag de aansluiting met de overige clubs weer gevonden. Voor de tweede keer op rij werd gewonnen. Thuis werd hoogvlieger d´Olde Veste´54 verrassend met 2-1 verslagen.

Na 25 minuten tekende Koen Olde Monnikhof voor de 1-0. Olde Monnikhof kreeg nog een enorme kans, maar die werd van de lijn gehaald.

De gasten uit Steeenwijk waren na rust een half uur beter en Danny Bijlsma verschalkte Groen Geel doelman Jeroen Vogel met een bekeken kopbal. Daarna kon het alle kanten op en in blessuretijd tikte invaller Jelle Teitsma een vrije trap van Rick Lommerts binnen: 2-1.

Groen Geel blijft laatste, maar doelman Vogel ziet perspectief: “Het gat was eerst 6, 7 punten en we dachten dat het over was. Maar nu na twee overwinningen kan het weer. Winst is doping. Je krijgt je plezier weer terug”.

In dezelfde klasse verloor koploper Oranje Nassau met 2-0 bij Buitenpost. ON blijft lijstaanvoerder, want achtervolgers Balk en PKC’83 uit Groningen speelden met 2-2 tegen elkaar gelijk. Olde Veste ’54 staat vierde.

Foto Andor Heij: Doelman Jeroen Vogel van Groen Geel is de situatie meester.