Wethouder de Rook genomineerd als beste bestuurder

nieuws
Wethouder van Groningen: Paul de Rook ( D66 ) Portefeuille: Verkeer & Vervoer Cultuur Grote Markt oostzijde & Groninger Forum Sport

Voor het eerst in lange tijd is een Groninger genomineerd voor Beste Lokale Bestuurder: wethouder Paul de Rook. Hij is een van de tien genomineerden voor de titel Beste Lokale Bestuurder 2015 die het blad Binnenlands Bestuur organiseert.

Onder de tien genomineerden zijn vier burgemeesters: Henri Lenferink (Leiden), Koos Janssen (Zeist), Arno Brok (Dordrecht) en Ahmed Aboutaleb (Rotterdam). De vier genomineerde wethouders zijn Paul de Rook (Groningen), Martijn Leisink (Arnhem), Lot van Hooijdonk (Utrecht) en Janny Bakker-Klein (Utrecht). Verder zijn Commissaris van de Koning van Noord-Brabant Wim van de Donk en bestuurder Toon van der Klugt van Schieland genomineerd.

De bekendmaking van de Beste Lokale Bestuurder van het Jaar is op 21 januari. Lezers van Binnenlands Bestuur en de bezoekers van de website bestebestuurder.nl kunnen hun stem uitbrengen.

Deel dit artikel: