Opnieuw forse winst koploper Be Quick 1887

sport
Foto Andor Heij: Kans voor Be Quick 1887 tegen RKHVV

Na de 8-1 vorige week tegen MSC won Be Quick 1887 in de hoofdklasse C zondag opnieuw fors. In het Esserbergstadion werd RKHVV uit Huissen met 6-0 geklopt.

De koploper in de hoofklasse C kwam na 16 minuten op voorsprong toen Romano Djababoe op aangeven van Fabian Stevens er 1-0 van maakte. Stevens had vervolgens een loepzuivere hattrick in huis: 4-0.

Na rust maakte Ahmed al Mahdi er 5-0 van. Be Quick moest twintig minuten voor tijd met tien man verder toen Thomas Mak met vermoedelijk een sleutelbeenbreuk uit viel. De wissels waren al verbruikt. Desondanks werd het nog 6-0 via een kopbal van Daan Driever.

Be Quick 1887 kan bij winst op Silvolde over twee weken de tweede periodetitel pakken. Mocht dat niet lukken dan is er een herkansing tegen Rohda Raalte.

Aan de algehele titel in de hoofdklasse C wil trainer Mischa Visser nog niet denken: “Ik zie ons niet als topfavoriet voor de titel. Er gaat een fase komen dat we twee, drie keer verliezen. Ik zie Quick’20 als topfavoriet. Direct daar achter zouden wij wel kunnen stunten”.

Deel dit artikel: