Korfballers Nic. winnen van Oost-Arnhem

sport
Foto: Willem Kracht - fotowkracht.nl

De korfballers van Nic./Alfa College hebben zaterdag goede zaken gedaan in de Hoofdklasse A. In eigen stadion werd Oost-Arnhem met 19 – 13 verslagen.

Ondanks de ruime overwinning was het voor het publiek een spannende wedstrijd. Vanaf de eerste minuut probeerden de groen-witte krijgers te domineren. Dat bracht hen halverwege de eerste helft op een 6 – 2 voorsprong. Daarna wisten de Arnhemmers zich te herpakken, waardoor het bij rust 10 – 8 kwam te staan, wel in het voordeel van Nic.

Ook in de tweede helft wisten de Groningers maar moeilijk los te komen. Over en weer vielen er doelpunten. In het tweede deel van de tweede helft lijkt het vuur bij Oost-Arnhem verdwenen, waardoor er een eindstand van 19 – 13 op de borden kwam te staan.

Door de winst staat Nic. nu op de eerste plaats in de Hoofdklasse A met zes punten uit drie wedstrijden. Volgend weekend staat de noordelijke derby tegen SCO uit Oldeholtpade op het programma.

StandHoofdklasseA-12092015

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *